Počet záznamů: 1  

Umění státi se magem

  1. Názvové údajeUmění státi se magem / Sar Mérodack J. Peladan ; [přeložil Emanuel Lešehrad a J. Přílba ; knihu upravil Jaroslav Benda]
    Osobní jméno Péladan, Joséphin, 1859-1918 (Autor)
    Další autoři Lešehrad, Emanuel, 1877-1955 (Překladatel) (Dedikátor)
    Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Dedikant)
    Přílba, J. (Překladatel)
    Benda, Jaroslav, 1882-1970 (Knižní grafik)
    Korp. František Obzina (tiskárna, nakladatelství) (Tiskař)
    Alois Srdce (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelV Praze : Nakladatelství A. Srdce, 1920
    VýrobceF. Obzina)
    Rozsah147 s.
    ISBNbrož.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Jazyk orig.francouzština
    Poznámky Typografická obálka. - Modrý a černý tisk titulního listu. - "Přeložil Emanuel Lešehrad a J. Přílba. Knihu upravil Jaroslav Benda, vytiskl F. Obzina ve Vyškově. Vydal Al. Srdce v Praze 1920."
    Anotace(dedkg)
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova francouzská literatura * filozofická literatura * náboženská literatura * hermetismus * hermetická filozofie * hermetická literatura * pojednání * magie
    MDT840-96/97=03 * 82-991 * 133+291
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG IV E 20: Původní brož, obálka zachována. - Brož uvolněná, silně očtený stav.
    Signatura KaG IV E 20: Na patitulu rukopisná dedikace Emanuela Lešehrada Jiřímu Karáskovi ze Lvovic: "Básníku Jiřímu Karáskovi ze Lvovic upřímně Lešehrad."
    U sign. KaG IV E 20: "Přeložil Emanuel Lešehrad a J. Přílba. Knihu upravil Jaroslav Benda, vytiskl F. Obzina ve Vyškově. Vydal Al. Srdce v Praze 1920." - Na patitulu dedikace perem: "Básníku Jiřímu Karáskovi ze Lvovic upřímně Lešehrad."
    Signatura HOLAN 2072: Původní brož, obálka zachována. - Zcela rozpadlý exemplář.
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    POR 24420717/00-kSbírka
    LK M 213 h 25Sbírka
    LK LEŠEHRAD 3145Sbírka
    KaG IV E 20xxx/KAGSbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.