Počet záznamů: 1  

Deliria, aneb, Malá příprava pozůstalosti

  1. Názvové údajeDeliria, aneb, Malá příprava pozůstalosti. (I) / Jan Řezáč
    Osobní jméno Řezáč, Jan, 1921-2009 (Autor)
    Další autoři Kopáč, Radim, 1976- (Sestavovatel, kompilátor) (Spolupracovník) (Editor) (Redaktor, výkonný redaktor) (Autor komentáře)
    Pohribný, David, 1958- (Sestavovatel, kompilátor) (Spolupracovník) (Editor) (Autor komentáře) (Typograf) (Autor obálky)
    Prošek, Josef, 1923-1992 (Fotograf)
    Prokůpek, Bohumír, 1954-2008 (Fotograf)
    Kolář, Jiří, 1914-2002 (Ilustrátor)
    Korp. Concordia (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    Další var.názvyMalá příprava pozůstalosti
    Údaje o vydáníVydání I.
    NakladatelPraha : Concordia, 2004
    Rozsah234 stran ; 20 cm
    ISBN80-85997-24-X (brožováno)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Ve spolupráci s autorem vybrali, uspořádali, ediční poznámku a medailon autora napsali Radim Kopáč a David Pohribný
    Frontispice Josef Prošek
    Foto autora Bohumír Prokůpek
    Typo a návrh obálky (s použitím koláže Jiřího Koláře Pocta paní Elise Bretonové) David Pohribný
    Druh dok.monografie
    Název na hřbetuDeliria aneb malá příprava pozůstalosti 1
    Osobní hesla Řezáč, Jan, 1921-2009 - nakladatelský redaktor, básník, prozaik, editor, teoretik a historik fotografie a výtvarného umění, překladatel
    Klíčová slova česká literatura * Řezáč J. * časopisecké články * časopisecké stati * eseje * fejetony * r. 1960-2004
    MDT821.162.3 * 821.162.3-4 * (0:82-92)
    Uživatelské pole PNPSign. C12b 8090: Frontispis Josef Prošek. -- Návrh obálky s použitím koláže Jiřího Koláře David Pohribný. -- Na zadní straně obálky bio-bibliografická pozn. o autorovi s fotem.
    Knihovna R&A Hamanových - identické vydání, celkem zachováno.
    Rozsah: 234, [6] s.
    Rozměr: 20 cm.
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    C12b 80900493/2005Sbírka
    R&AHamanovi 12671559/2021Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.