Počet záznamů: 1  

Pestrý týden

  1. Názvové údajePestrý týden
    Další autoři Jílovská, Staša, 1898-1955 (Editor)
    John, Jaromír, 1882-1952 (Editor)
    Šmíd, K. (Editor)
    Neubert, Václav, 1852-1936 (Nakladatel, vydavatel) (Tiskař)
    Neubert, Karel, 1894-1973 (Nakladatel, vydavatel) (Tiskař)
    Neubert, Oldřich, 1878-1967 (Nakladatel, vydavatel) (Tiskař)
    Rytíř, Václav, 1889-1943 (Autor exlibris)
    Korp. V. Neubert a synové (firma) (pbl (firma))
    Roč., čísloročník 3, číslo 1-52 + 7 zvláštních čísel, 1928
    NakladatelPraha : V. Neubert a synové, 1928
    Rozsahil.
    ISSN1801-4429
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Černobílé fotografie a ilustrace. - Obsahuje 7 zvláštních čísel věnovaných "Jubilejní výstavě soudobé kultury v Brně" v létě 1928
    Za redakční část odpovídá Jaromír John (od č. 2), číslo 1 redigovala Staša Jílovská; za přílohu a insertní část odpovídá K. Šmíd
    1-52 + zvláštní čísla 1-7
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicitatýdně každou sobotu
    Nadřízená jednotka Pestrý týden
    Klíčová slova česká literatura * kultura * společnost * společenské události * společenský život * fotografie * první republika * r. 1928
    MDT821.162.3 * 008 * 394 * 77
    Bývalí majitelé Mazel, B. Mazel B.
    Uživatelské pole PNPSign. Ab 52: hnědá celoplátěná vazba se zlaceným hřbetním názvem a se zlaceným názvem na přední desce, velmi dobrý celkový stav, zvláštní čísla vevázána vpředu. - V levém horním rohu předního přídeští nalepené exlibris "B. Mazel 1917 [?]" od Václava Rytíře
    Sign. O18A2: hnědá poloplátěná vazba, špatně viditelný zlacený hřbetní název; kompletní ročník bez zvláštních čísel
    Sign. O31 A23: červená poloplátěná vazba, zlacený hřbetní název; kompletní ročník bez zvláštních čísel.
    časopis

    časopis

    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Ab 000521175/2007Sbírka
    O 18A210104/66Sbírka
    O 31A230628/73Sbírka
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.