Počet záznamů: 1  

Česká literatura

  1. Názvové údajeČeská literatura : časopis pro literární vědu
    Další autoři Červenka, Miroslav, 1932-2005 (Šéfredaktor, odpovědný redaktor)
    Korp. Ústav pro českou a světovou literaturu (Československá akademie věd) (Nakladatel, vydavatel)
    Roč., čísloRočník 40, číslo 1-6, 1992
    NakladatelPraha : Ústav pro českou a světovou literaturu Československé akademie věd, 1992
    Rozsah654 stran ; 21 cm
    ISSN0009-0468
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Anglická, německá a francouzská resumé.
    1, 2-3, 4, 5, 6
    Poznámka o dalších původcíchŘídí Miroslav Červenka
    Redakční rada: Přemysl Blažíček, Jiří Brabec, Milan Hamada, Daniela Hodrová, Jaroslava Janáčková, Jaroslav Kolár, Vladimír Macura, Marie Mravcová, Mojmír Otruba, Zdeněk Pešat, Alexandr Stich, Milan Suchomel, Pavel Vašák
    Redakce: Marie Havránková, Jiří Holý, Milan Jankovič
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicita6x ročně
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii.
    Nadřízená jednotka Česká literatura
    Klíčová slova literární věda * česká literatura * studie * dokumenty * kritiky * recenze * r. 1992 * odborný časopis
    MDT821.162.3.09 * (048.8) * (044.2) * 070.447
    Uživatelské pole PNPSign. Aa 1020: černá celoplátěná vazba, zlacený hřbetní název.
    Sign. Aa 3026: volná nesvázaná čísla v deskách, v číslech 2-4 a 6 zatrhávání v textu a rukopisné poznámky; kompletní ročník, přiložen obsah ročníku, v některých sešitech uvolněné strany. - Knihovna R. a A. Hamanových.
    Sign. Holman-Březina 223: Knihovna Petra Holmana. - Pouze číslo 4. - Na s. 393-409 příspěvek Petra Holmana "Březina v dopisech Anny Pammrové Marii Ježkové".
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    časopis

    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Aa 102001178/92Sbírka
    Aa 30261459/2017Sbírka
    Holman-Březina 02230949/2022Sbírka
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.