Počet záznamů: 1  

Listy filologické

  1. Názvové údajeListy filologické
    Další autoři Gebauer, Jan, 1838-1907 (Šéfredaktor, odpovědný redaktor)
    Král, Josef, 1853-1917 (Šéfredaktor, odpovědný redaktor)
    Pastrnek, František, 1853-1940 (Šéfredaktor, odpovědný redaktor)
    Korp. Jednota českých filologů (Nakladatel, vydavatel)
    Dr. Ed. Grégr (nakladatelství) (Tiskař)
    Roč., čísloRočník 25, číslo 1-6, 1898
    NakladatelV Praze : nákladem Jednoty českých filologů, 1898
    VýrobceTiskem dra. Edvarda Grégra
    Rozsah521 stran
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Obsahuje výtah z výroční zprávy "Jednoty českých filologů" za správní rok 1897-98 (4 s.). - Obsahuje Seznam spolupracovníkův a jejich příspěvků v ročnících XXI.-XXV. a Seznam slov a věcí vykládaných ve Filologických listech roč. XXI.-XXV.
    Rozpis čísel nelze přesně určit.
    Poznámka o dalších původcíchOdpovědní redaktoři Jan Gebauer, Josef Král a František Pastrnek.
    AnotaceVýznamný český filologický časopis zaměřený především na diachronní otázky zkoumání české i světové literatury a jazyků, obsahoval zasvěcené jazykovědné i literárněhistorické studie, posudky a zprávy z odborného života. - (kkper)
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicitaneurčitelná periodicita
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické údaje a rejstříky.
    Nadřízená jednotka Listy filologické
    Klíčová slova česká literatura * dějiny české literatury * česká literární věda * literární historie * filologie * česká klasická filologie * filologická bádání * filologické studie * jazykověda * stol. 19., léta 90. * r. 1898 * české časopisy
    MDT821.162.3 * 821.162.3(091) * 821.162.3-92 * 80 * 8
    Uživatelské pole PNPSign. KaG XLVII A2 6: Kompletní svázaný ročník včetně obsahu bez obálek. - Zachovalý stav.
    časopis

    časopis

    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    KaG XLVII A2 6xxx/KAGSbírka
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.