Počet záznamů: 1  

Athenaeum

  1. Názvové údajeAthenaeum : listy pro literaturu a kritiku vědeckou
    Další autoři Masaryk, Tomáš Garrigue, 1850-1937 (Editor)
    Seydler, Augustin, 1849-1891 (Editor)
    Vávra, Antonín, 1848-1928 (Editor)
    Borový, Klement, 1838-1897 (Editor)
    Bráf, Albín, 1851-1912 (Editor)
    Preis, Karel, 1846-1916 (Editor)
    Maixner, Emerich, 1847-1920 (Editor)
    Korp. J. Otto (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    Roč., čísloRočník 1, číslo 1-10, 1883/1884
    NakladatelV Praze : Tiskem a nákladem J. Otty, 1883-1884
    Rozsah300 stran, 4 nečíslované strany obsahu ročníku
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (říjen 1883 - červenec 1884)
    Poznámka o dalších původcíchRedaktoři: Pro theologii prof. dr. Klem. Borový. Pro práva a státní vědy prof. dr. Alb. Bráf. Pro medicinu prof. dr. E. Maixner. Pro filosofii prof. dr. Aug. Seydler. Pro vedy technice prof. K. Preis a prof. A. Vávra. Redaktor en chef prof. dr. T. G. Masaryk.
    AnotaceVýznamná česká modernistická revue zabývající se především vědeckou kritikou odborné literatury a redigovaná kolektivem předních vědců v čele s T. G. Masarykem. - (kkper)
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicitaneurčitelná periodicita
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické údaje a rejstřík osobní.
    Nadřízená jednotka Athenaeum
    Klíčová slova česká literatura * věda * vědecká kritika * vědecká literatura * vědecká pojednání * vědecké informace * kritika * r. 1883-1884 * české časopisy
    MDT821.162.3 * 821.162.3-92 * 001 * 303.833.6 * 82-96 * 82-95 * 070.447
    Uživatelské pole PNPSign. KaG XIII A 12a: Kompletní nesvázaný ročník, bez obálek. - Zcela rozpadlé. - Poškozeno. - Množství vpisků neznámého pisatele v celém ročníku.
    časopis

    časopis

    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    KaG XIII A 12axxx/KAGSbírka
    P 85 a 244217/Kl
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.