Počet záznamů: 1  

Vollständige und genaue Anleitung alle Gattungen Fleisch- und Fastensuppen, Assietten, Rindfleisch, Saucen, Zugemüse, Fleisch- und Fischspeisen jeder Art, Salats und Kompots auf die beste und wohlfeilste Art zu verfertigen

  1. Názvové údajeVollständige und genaue Anleitung alle Gattungen Fleisch- und Fastensuppen, Assietten, Rindfleisch, Saucen, Zugemüse, Fleisch- und Fischspeisen jeder Art, Salats und Kompots auf die beste und wohlfeilste Art zu verfertigen : ein sehr nützliches Handbuch für jede Haushaltung / von einer wohlerfahrenen Hausfrau nach eigenen vielfachen Proben so genau als möglich beschrieben
    Osobní jméno Rohrer, Marie Judith (Autor)
    Údaje o vydáníaufl. 3
    NakladatelBrünn : gedruckt bei Rudolph Rohrer, 1834
    Rozsah[12], 124 s. ; 8
    ISBNbrož.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.němčina
    Poznámky Poměrně zachovalý výtisk v dobové šedé obálce.
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova německy psaná literatura * naučná literatura * příručky * kuchařky
    MDT821=112.2 * (035)
    Uživatelské pole PNPRetrokatalog
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    L XV c 443760/54

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.