Počet záznamů: 1  

O původu Jednoty bratrské a řádu v ní

  1. Názvové údajeO původu Jednoty bratrské a řádu v ní / Jan Blahoslav ; [do tisku upravil a doslovem i poznámkami opatřil Otakar Odložilík ; kresba a vazba Františka Bílka ; svázal Antonín Tvrdý]
    Osobní jméno Blahoslav, Jan, 1523-1571 (Autor)
    Další autoři Odložilík, Otakar, 1899-1973 (Editor) (Autor doslovu, tiráže atd.)
    Bílek, František, 1872-1941 (Ilustrátor) (Autor obálky) (Výtvarník vazby)
    Tvrdý, Antonín, 1888-1961 (Vazač)
    Reichel, Karel, 1895-1970 (Nakladatel, vydavatel) (Dárce)
    Korp. Kryl a Scotti (firma) (Tiskař)
    NakladatelV Praze : [Karel Reichel], 1928
    VýrobceKryl a Scotti)
    Rozsah210 s. : il.
    ISBNbrož.
    Edice Špalíček 5.
    Špalíček
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Zdobená obálka od Františka Bílka. - Frontispis: kresba Františka Bílka (obrazová příloha zahrnutá do paginace). - Titulní list tištěný červeně a černě. - Na obálce informace o edici. - Obsahuje doslov a poznámky od Otakara Odložilíka. - Vydáno 1125 výtisků, z nichž č. I-XXV tištěno na Zandersu, 1-100 na imitaci japonu a číslováno."
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova česká literatura * duchovní literatura * náboženská literatura * protestantismus * reformace * Jednota bratrská * duchovno
    MDT821.162.3 * 2-29 * 274
    Uživatelské pole PNPSignatura VHB 182: Razítko Vladimíra Hellmutha Braunera.
    Signatura VHB 182: Původní brož, obálka zachována. - Brož rozpadlá.
    Signatura KaG XIII C 5: Běžný, nepřednostní výtisk. - Původní brož, obálka zachována, ale potrhána. - Očtený stav.
    Signatura KaG XIII C 5: Přírůstkové číslo 489/28: dar Karla Reichela.
    Sign. VMartínek 1308: Knihovna Vojtěcha Martínka. - Původní brož, obálka zachována. - Brož rozpadlá.
    Počet ex.3, z toho volných 3
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    KaG XIII C 5xxx/KAGSbírka
    VHB 01820182/HSbírka
    VMartínek 13080881/2015Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.