Počet záznamů: 1  

Die galante Zeit und ihre Ende

  1. Názvové údajeDie galante Zeit und ihre Ende : Piron, Abbé Galiani, Rétif de la Bretonne, Grimod de la Reynière, Choderlos de Laclos : mit einre Heliogravüre, einem Faksimile und zehn Vollbildern in Tonätzung / von Franz Blei
    Osobní jméno Blei, Franz, 1871-1942 (Autor)
    Další autoři Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Autor podpisu)
    Korp. Bard, Marquardt & Co. (Nakladatel, vydavatel)
    Poeschel & Trepte (Leipzig) (Tiskař)
    NakladatelBerlin : Bard, Marquardt & Co., [19--]
    VýrobcePoeschel & Trepte)
    Rozsah79 s., [19] příl. : il.
    ISBN(váz.)
    Edice Die Literatur Band 3
    Die Literatur, Sammlung illustrierter einzeldarstellungen
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Poznámky Klasická ediční zdobená vazba. - Na předním přídeští předtištěné univerzální exlibris. - Nakladatelský signet. - Černý a červený tisk knihy. - Informace o edici. - Zdobený titulní list. - Iniciálová výzdoba. - Devatenáct příloh na různých druzích papíru s tónovanými reprodukcemi portrétů - z toho jedna jako frontispis a jedna faksimile (skládaná). - Vinětová výzdoba. - Reklamy. - Prvních patnáct výtisků přednostních ve zvláštní vazbě a s ilustracemi na císařském japanu.
    Druh dok.monografie
    Osobní hesla Choderlos de Laclos, Pierre-Ambroise-François, 1741-1803 - francouzský spisovatel a novinář * Rétif de La Bretonne, Nicolas-Edme, 1734-1806 - francouszký spisovatel
    Klíčová slova německá literatura * literární historie * eseje * esejistické texty * francouzští autoři * francouzští spisovatelé * rokoko * erotická literatura
    MDT821.133.1-051 * 821.112.2 * 82-4 * 7.034.8 * 82-993
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG IV C 84: Původní nakladatelská vazba. - Zachovalý stav.
    Signatura KaG IV C 84: Na předním přídeští podpis Jiřího Karáska ze Lvovic.
    Počet ex.1, z toho volných 1
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    KaG IV C 84xxx/KAGSbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.