Počet záznamů: 1  

Umění v pojetí dialektického materialismu

  1. Názvové údajeUmění v pojetí dialektického materialismu / František Doležal ; [na části týkající se vědeckého poznání spolupracoval Vladimír Ruml ; v grafické úpravě Jaroslava Hoška ; s obálkou Františka Tichého]
    Osobní jméno Doležal, František, 1910-1989 (Autor)
    Další autoři Ruml, Vladimír, 1923-1993 (Autor úvodu atd.)
    Hošek, Jaroslav, 1909-1983 (Knižní grafik)
    Tichý, František, 1896-1961 (Autor obálky)
    Korp. Nakladatelské družstvo Máje (Nakladatel, vydavatel)
    Antonín Bureš (Praha) (Tiskař)
    Údaje o vydáníPrvé vydání
    NakladatelV Praze : Nakladatelské družstvo Máje, 1946
    Výrobce(knihtiskárna Antonína Bureše)
    Rozsah50 s. ; 21 cm
    ISBNbrož.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Zdobená obálka. - Nakladatelská značka. - Patitul. - Titulní list. - Úvod autora. - Obsah. - Tiráž. - Značka NDM na zadní straně obálky.
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova česká literatura * studie * umění * dialektický materialismus
    MDT821.162.3 * 7 * 72/76(437.3) * 7.01
    Uživatelské pole PNPU sign. Máj 088 (brožovaný výtisk) typograficky řešená obálka (F. Tichý) na tmavě červeném podkladu. - Slepá obálka brože. - Na prvním vakátu razítko Archiv Čs. spisovatel, č. N 440. - 2. vakát. - Nakladatelská značka. - Patitul. - Titulní list. - Úvod (F. Doležal). - Obsah. - Tiráž. - 2 vakáty. - Opakující se značka NDM na zadní straně obálky a uvedena cena.
    Tiráž: "František Doležal. Umění v pojetí dialektického materialismu. Na části týkající se vědeckého poznání spolupracoval Vladimír Ruml. V grafické úpravě Jaroslava Hoška s obálkou Františka Tichého vydalo Nakladatelské družstvo Máje v Praze roku 1946. Prvé vydání vytiskla knihtiskárna Antonína Bureše v Praze. Cena brož. Kčs 45.-"
    Rozsah: [4], 50, [10] s.
    Rozměr: 21 cm
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Máj 0882459/2013Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.