Počet záznamů: 1  

Smutek polí

  1. Názvové údajeSmutek polí. část II / S. Sergějev Censkij ; [přeložil Ladislav Ryšavý] ; Jiří Dandin, čili, Ošálený manžel : komoedie o třech dějstvích / napsal Molière ; přeložil Arnošt Procházka
    Osobní jméno Sergejev-Censkij, Sergej Nikolajevič, 1875-1958 (Autor)
    Další autoři Ryšavý, Ladislav, 1880-1936 (Překladatel)
    Molière, 1622-1673 (Autor)
    Procházka, Arnošt, 1869-1925 (Překladatel)
    Neumannová, Kamila, 1874-1956 (Nakladatel, vydavatel)
    Havlůjová, Hermina, 1891-1974 (Dřívější majitel)
    Korp. Nakladatelství Kamilla Neumannová (Nakladatel, vydavatel)
    Další var.názvyOšálený manžel
    NakladatelPraha : Kamilla Neumannová, 1914
    Rozsahstrany 97-145, 59 stran
    ISBN(brožováno)
    Edice Knihy dobrých autorů 113
    Knihy dobrých autorů, (Kamilla Neumannová)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Jazyk orig.ruština
    Poznámky Název pokračování prvního díla z obálky. - Viněta na konci textu. - Na zadní straně obálky nakladatelská a ediční inzerce. - Přeloženo z ruštiny a francouzštiny. - Společný svazk obsahující druhou část Smutku polí a první Ošáleného manžela.
    Anotace(hbhh)
    Druh dok.monografie
    Částečný obsahJiří Dandin, čili, Ošálený manžel / Molière
    Název origináluGeorge Dandin ou le Mari confondu
    Klíčová slova ruská próza * ruský román * francouzská próza * dramata * komedie
    MDT821.161.1-3 * 821.161.1-31 * 821.133.1-3 * (0:82-22) * (0:82-2)
    Bývalí majitelé Havlůjová, Hermina
    Uživatelské pole PNPSign. VMartínek 713/2: Knihovna Vojtěcha Martínka. - Nestejně dlouhé uvolněné listy.
    Signatura VHB 1747/přív.1: Původní brož, obálka zachována, ale potrhaná a vyspravovaná lepicí páskou, brož rozpadlá, společně slepeny oba svazky díla.
    Signatura VHB 1747/přív.1: Podpis Herminy Hynkové v prvním svazku.
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    VMartínek 0713/21029/2014Sbírka
    VHB 1747/přív.11747/HSbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.