Počet záznamů: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

  1. Názvové údajeJaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / napsal Theodor Kašpárek
    Osobní jméno Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Autor)
    Další autoři J. Otto (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelPraha : J. Otto, 1921
    Rozsah16 s. ; 8°
    Edice Lidové rozpravy lékařské čís. 156
    Lidové rozpravy lékařské, (J. Otto)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. - Původní obálka
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova lékařství * výživa * potraviny * přednášky
    MDT61 * (042.3)
    Uživatelské pole PNPRetrokatalog
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Hofmann 648648/Hof.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.