Počet záznamů: 1  

Chléb náš vezdejší

  1. Názvové údajeChléb náš vezdejší : jáma - komedie prázdná omylů / Jiří Kolář ; [obálku podle Pavla Hartla upravil František Štorm ; graficky upravil Tomáš Kočiš]
    Osobní jméno Kolář, Jiří, 1914-2002 (Autor)
    Další autoři Hartl, Pavel, 1956- (Ilustrátor) (Autor obálky)
    Štorm, František, 1966- (Autor obálky) (Knižní grafik)
    Kočiš, Tomáš (Knižní grafik)
    Korp. Dilia, divadelní a literární agentura (Nakladatel, vydavatel) (Tiskař)
    Další var.názvyJáma - Komedie prázdná omylů
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Dilia, 1991
    Výrobce(Dilia)
    Rozsah69 s. ; 21 cm
    ISBN80-203-0121-6 (brož.)
    Edice Minus 21 - edice bez dohledu. Řada studiových textů svazek 8
    Minus 21 - edice bez dohledu, Řada studiových textů, (Dilia)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Zdobená obálka. - Titulní list. - Poznámka o autorovi. - Tiráž s edicí. - Poznámka o edici. - Zdobená i zadní strana obálky, uvedena cena.
    V pozn. o aut. uvedeno: "Chléb náš vezdejší" (Jáma - Komedie prázdná omylů) naps. 1959, Vydání Dilia 1964, samizdatová 1976, světová premiéra ve Vídni (německy) v Theater Brett".
    Druh dok.monografie
    Osobní hesla Kolář, Jiří, 1914-2002 - básník, výtvarník a překladatel
    Klíčová slova česká literatura * drama * divadelní hra
    Žánr/forma divadelní hry
    MDT821.162.3 * 82-2 * 821.162.3-2
    Uživatelské pole PNPU sign. Topič osobní knihovna Topiče a Milady Blekastad.
    U sign. Topič 0284 (brožovaný výtisk) dvoubarevná obálka zdobená ilustrací (P. Hartl, upr. F. Štorm) i na zadní straně. - Nakladatelské značky. - Patitul. - Titulní list. - Poznámka o J. Kolářovi. - Tiráž s edicí. - Poznámka o edici. - Na zadní straně obálky uvedena cena.
    U sign. Topič 0284 obálka ve hřbetu mírně narušená, obálka zašpiněná.
    Rozsah: 69, [3] s.
    Rozměr: 20,4 cm
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Topič 02841853/2014Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.