Počet záznamů: 1  

Upotřebení bramborů v kuchyni a předpisy levných bramborových jídel

  1. Názvové údajeUpotřebení bramborů v kuchyni a předpisy levných bramborových jídel / napsal Jaroslav Dráb
    Osobní jméno Dráb, Jaroslav, 1895-1986 (Autor)
    NakladatelNěmecký Brod : vlastním nákladem, 1940
    Výrobce(Novina)
    Rozsah32 s. ; 8°
    ISBN(váz.)
    Edice Spisy Výzkumných ústavů bramborářských v Německém Brodě Čís. 14
    Spisy Výzkumných ústavů bramborářských v Německém Brodě, (Jaroslav Dráb)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Obálka.
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova kuchařky * kuchařské recepty
    MDT641.55(083.12)
    Uživatelské pole PNPPův. obál.
    Retrokatalog
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Hofmann 217Hofmann 217?

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.