Počet záznamů: 1  

Litteraria Pragensia

  1. Názvové údajeLitteraria Pragensia : Studies in Literature and Culture
    Další autoři Procházka, Martin, 1953- (Editor)
    Korp. Univerzita Karlova. Ústav anglofonních literatur a kultur (Nakladatel, vydavatel)
    Roč., čísloročník 18-19, číslo 36-38, 2008-2009
    Další var.názvyČíslo 36-37 L´antre des mots : autours de la poésie de Vladimír Holan
    Číslo 38 Scotland in Europe
    NakladatelPraha : Ústav anglofonních literatur a kultur FF UK, 2009
    Rozsahil.
    ISSN0862-8424
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina * francouzština
    Poznámky Čb. fotografie. - Text anglicky a francouzsky. - Obsahuje bibliografické odkazy. - Poznámky o autorech. - Monotematicky zaměřená čísla: L´antre des mots: autours de la poésie de Vladimír Holan (36-37); Scotland in Europe (38)
    Vedoucí redaktor: Martin Procházka
    Redakce: Louis Armand, Zdeněk Hrbata, Ondřej Pilný
    Redakční kruh: Jan Čermák, Milan Exner, Stéphane Gailly, Anna Housková, Andrew J. Mitchell, Jiří Pelán, Miroslav Petříček, Sam Slote, Jiří Stromšík, Zdeněk Stříbrný, Clare Wallace.
    Redakční rada: Ellen Berry, Christoph Bode, Arthur Bradley, Francis Claudon, Charles Crow, Werner Huber, Malcolm Kelsall, Mária Kurdi, Randolph Starn, Timothy Webb
    36-37: L´antre des mots: autours de la poésie de Vladimír Holan; 38: Scotland in Europe
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicita2x ročně
    Nadřízená jednotka Litteraria Pragensia
    Osobní hesla Holan, Vladimír, 1905-1980 - básník, prozaik, překladatel
    Klíčová slova literatura * světová literatura * literární teorie * literární komparatistika * studie * r. 2009 * odborný časopis
    MDT82.0 * 82.091 * 008 * 821(100)
    Uživatelské pole PNPSign. Aa 2514: volná nesvázaná čísla v deskách; kompletní ročník
    Počet ex.1, z toho volných 1
    časopis

    časopis

    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Aa 25140175/2015Fond
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.