Počet záznamů: 1  

Czas formy otwartej

  1. Názvové údajeCzas formy otwartej : tematy i media romantyczne / Maria Janion ; okładkę, obwolutę i strony tytułowe projektowała Jolanta Barącz ; indeks zestawił Krzysztof Łączyński
    Osobní jméno Janion, Maria, 1926-2020 (Autor)
    Další autoři Barącz, Jolanta, 1927-2003 (Autor obálky) (Typograf)
    Łączyński, Krzysztof (Jiná role)
    Korp. Państwowy Instytut Wydawniczy (firma) (Nakladatel, vydavatel)
    Poznańskie Zakłady Graficzne im. M. Kasprzaka (Tiskař)
    Údaje o vydáníWydanie pierwsze
    NakladatelWarszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 1984
    VýrobcePoznańskie Zakłady Graficzne im. M. Kasprzaka)
    Rozsah389 s. ; 19 cm
    ISBN83-06-00990-8 (brož.)
    Země vyd.Polsko
    Jazyk dok.polština
    Poznámky Zdobená obálka. - Na záložkách upoutávky. - Typografická obálka brože. - Titulní list. - Text polsky. - Poznámky pod čarou. - Jmenný rejstřík. - Obsah. - Tiráž. - Zdobená zadní strana obálky.
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova polská literatura * literární věda * Polsko * politika * romantismus * rozbory
    MDT821.162.1 * (438) * 82.0 * 32
    Uživatelské pole PNPU sign. Topič osobní knihovna Topiče a Milady Blekastad.
    U sign. Topič 0892 (brožovaný výtisk) původní modro-bílá zdobená obálka. - Na záložkách upoutávky. - Typografická obálka brože. - U patitulu vepsaná dedikace autorky. - Titulní list. - Na rubu titulního listu vedlejší autoři a ISBN. - Text polsky. - Poznámky pod čarou. - Jmenný rejstřík. - Obsah. - Tiráž. - Zdobená zadní strana obálky.
    U sign. Topič 0892 dedikace polsky (modře, propiskou): "Szanowna i Droga Pani Milada Blekastad zechce przyjąć na pamiątkę Wielkiej Rozmowy i jako jej kontynuację najserdeczniej Maria Janion. Warszawa, 10. I. 1985"
    U sign. Topič 0892 jen mírně zašpiněný blok, jinak zachováno.
    Rozsah: 389, [3] s.
    Rozměr: 19,4 cm
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Topič 08920269/2016Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.