Počet záznamů: 1  

Tento chléb přežvykovat, psacími písmeny

  1. Názvové údajeTento chléb přežvykovat, psacími písmeny / Maurizio Medo, Ernesto Carrión, José Carlos Yrigoyen
    Osobní jméno Medo, Maurizio, 1965- (Autor)
    Další autoři Carrión, Ernesto, 1977- (Autor)
    Yrigoyen, José Carlos, 1976- (Autor)
    Zavadil, Petr, 1975- (Sestavovatel, kompilátor) (Překladatel) (Autor doslovu, tiráže atd.)
    Korp. Nakladatelství Fra (Nakladatel, vydavatel)
    VS tisk (tiskárna) (Tiskař)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Fra, 2012
    VýrobcePraha : Tiskárna VS
    Rozsah303 stran ; 18 cm
    ISBN978-80-87429-41-9 (brožováno)
    Edice Světová poezie
    Světová poezie (Fra)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Jazyk orig.španělština
    Poznámky Zdobená obálka. - Upoutávka na knihu. - Titulní list. - Nakladatelské informace na rubu titulního listu. - Obsah. - Autobiografické poznámky za příspěvky. - Doslov. - Upoutávka na knihu na zadní straně obálky
    Ze španělských originálů vybral, přeložil a doslov napsal Petr Zavadil
    Poznámka o dalších původcíchFotografie na obálce Lerry Lake
    Druh dok.monografie
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje částečnou bibliografii jednotlivých autorů
    Osobní hesla Medo, Maurizio, 1965- * Carrión, Ernesto, 1977- * Yrigoyen, José Carlos, 1976-
    Klíčová slova peruánská literatura * španělsky psaná literatura * překlad * poezie * současná poezie
    MDT821=134.2 * =030 * 82-1
    Uživatelské pole PNPU sign. C12a 5757 (brožovaný výtisk) barevnou fotografií zdobená obálka. - Upoutávka na knihu na s. 1. - Patitul. - Titulní list. - Nakladatelské informace na rubu titulního listu. - Obsah. - Autobiografické poznámky za příspěvky. - Doslov. - Bez tiráže. - Upoutávka na knihu na zadní straně obálky
    Rozsah: 303, [1] s.
    Rozměr: 18 cm
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    C12a 57572685/2016Fond

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.