Počet záznamů: 1  

Rozryté jaro

  1. Názvové údajeRozryté jaro / Ilia J. Marko ; obálku a kresbu navrhol František Reichental ; knihu upravil Jozef Kinkor
    Osobní jméno Marko, Iľja Jozef, 1907-1980 (Autor) (Dedikátor)
    Další autoři Reichental, František, 1895-1971 (Ilustrátor) (Autor obálky)
    Kinkor, Jozef (Knižní grafik)
    Pražák, Albert, 1880-1956 (Dřívější majitel) (Dedikant)
    Korp. Spolok mladých slovenských spisovateľov (literární spolek) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelBratislava : Spolok mladých slovenských spisovateľov, 1935
    VýrobceV Trnave : Fr. Urbánek a spol., 1935
    Rozsah70 stran : ilustrace
    ISBN(vázáno)
    Edice Edícia Postup (Spolok mladých slovenských spisovateľov) XIII. sväzok
    Edícia Postup (Spolok mladých slovenských spisovateľov)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Poznámky Zdobená celoplátěná vazba, resp. zdobená barevná obálka - Na záložkách obálky nakladatelská reklama. - Jako frontispis portrét autora od F. Reichentala. - Obálka F. Reichentala. - Ediční značka. - Náklad 1000 výtisků.
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova slovenská literatura * slovenská poezie
    MDT821.162.4 * 821.162.4-1
    Bývalí majitelé Pražák, Albert, 1880-1956
    Uživatelské pole PNPSignatura VÁCLAVEK 1866: Původní nakladatelská vazba, zachovalý stav.
    Signatura VÁCLAVEK 1866: Rukopisná dedikace I. J. Marka Bedřichu Václavkovi: "Dr. B. Václavkovi k upomienke na sjazd slovenských spisovatelov v Trenč. Tepliciach srdečne venuje Ilia J. Marko Bratislava , 2. VI. 936."
    Signatura P 110 E 4: Původní brož, obálka zachována, nerozřezáno.
    Signatura P 110 E 4: Rukopisná dedikace I. J. Marka Albertu Pražákovi: "Slovutnému pánu p. prof. Dr. A. Pražákovi srdečně v upomienku venuje Ilia J. Marko Bratislava, 21. I. 936". - Vložen odtržek z obálky s adresou I. J. Marka.
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Václavek 18660900/Václ.Sbírka
    P 110 e 46578/54Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.