Počet záznamů: 1  

Myšlenky

  1. Názvové údajeMyšlenky / Blaise Pascal ; vybral a přeložil Jar. Dvořáček
    Osobní jméno Pascal, Blaise, 1623-1662 (Autor)
    Další autoři Dvořáček, Jaroslav, 1883-1933 (Sestavovatel, kompilátor) (Překladatel)
    Korp. Bohuslav Hendrich (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    Průmyslová tiskárna v Praze (Tiskař obrazu)
    NakladatelPraha : Nakladatel Bohuslav Hendrich, knihkupec, 1932
    VýrobceV Praze : Průmyslová tiskárna
    Rozsah93 stran : ilustrace ; 16 cm
    ISBN(Brožováno)
    Edice Bibliotéka Henriada ; čís. 64-68
    Bibliotéka Henriada, (Bohuslav Hendrich)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Jazyk orig.francouzština
    Poznámky Přeloženo z francouzštiny
    Kromě tohoto vyšlo též 150 čísl. výt. v bibliofilské úpravě na holandském papíru Van Gelderově
    Proti titulu obrázek archiv Bibliotéka Henriada
    Druh dok.monografie
    Osobní hesla Pascal, Blaise, 1623-1662
    Chronologie 17. století
    Předmětová hesla francouzská filozofie - 17. století * filozofická antropologie - 17. století
    Klíčová slova francouzská literatura * úvahy * Pascal B. * český překlad * Dvořáček J. * r. 1932
    Žánr/forma úvahy
    Konspekt14 - Filozofické systémy a hlediska
    MDT821.133.1 * 82-4 * 14 * (44) * 141.319.8
    Adr. el. zdr.http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:03c23610-c829-11e2-b6da-005056827e52
    Uživatelské pole PNPU sign. AHO (Archiv Hořejší) typografická obálka s edicí. - Nakladatelské upoutávky na vnitřních stranách obálky. - Patitul. - Frontispis. - Edice nad názvem, titulní list. - Úvod. - Poznámky pod čarou. - Obsah. - Tiráž. - Na zadní straně obálky ediční seznamy.
    U sign. AHO (Archiv Hořejší) obálka z tenkého papíru v krajích a na hřbetu narušená , se skvrnami, zažloutlé listy částečně volné.
    Rozsah: 93, [3] s.
    Rozměr: 15,4 cm.
    Počet ex.1, z toho volných 1
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    AHO 00210473/2021Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.