Počet záznamů: 1  

Ryby a jejich úprava v kuchyni

  1. Názvové údajeRyby a jejich úprava v kuchyni / Bettyna Jirková
    Osobní jménoJirková, Bettyna (Autor)
    NakladatelV Roudnici nad Labem : B. Jirková, 1933
    Rozsah48 stran ; 20 cm
    ISBN(Brožováno)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Obálkový podnázev: 100 vyzkoušených předpisů
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova kuchařky * kuchařské recepty * ryby
    MDT641.55(083.12) * 641.55:637.56 * (083.12)
    Uživatelské pole PNPRetrokatalog
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Hofmann 150150/Hof.Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.