Počet záznamů: 1  

Die Pyrenäische Halbinsel

  1. Názvové údajeDie Pyrenäische Halbinsel : in drei Abteilungen : mit 45 in den Text gedruckten Abbildungen / von Moritz Willkomm. III. Abteilung, Ost- und Südspanien. Die Balearen und Pithnusen
    Osobní jméno Willkomm, Moritz, 1821-1895 (Autor)
    Další autoři Freytag, Georg, 1853-1932 (Nakladatel, vydavatel)
    Korp. Tempsky, F. (nakladatelství, knihkupectví) (Nakladatel, vydavatel)
    Gressner & Schramm (Lipsko (Německo)) (Tiskař)
    NakladatelPrag : Verlag von F. Tempsky ; Leipzig : G. Freytag, 1886
    VýrobceGressner & Schramm)
    Rozsah[8], 259 s. : il.
    ISBN(váz.)
    Edice Der Weltteil Europa in Einzeldarstellungen. III., Die pyrenäische Halbinsel
    Das Wissen der Gegenwart 43. Band
    Der Weltteil Europa in Einzeldarstellungen, (F. Tempsky) Das Wissen der Gegenwart. Deutsche Universal-Bibliothek für Gebildete (Georg Freytag)
    Země vyd.Česko * Německo
    Jazyk dok.němčina
    Poznámky Zdobená vazba (na přední desce vyražen název a číslo edice, jméno autora a název díla v bohatém ornamentalizovaném rámci), zdobený zlacený hřbet. -- Frontispis. -- Bohatě ilustrováno černobílými ilustracemi. -- Sazba gotikou. -- Obsahuje rejstřík a soupis vyobrazení. -- Obsahuje nakladatelskou inzerci a informace o edici Das Wissen der Gegenwart. Třetí díl trilogie Die pyrenäische Halbinsel, vydaný v edicích Der Weltteil Europa in Einzeldarstellungen a Das Wissen der Gegenwart.
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova německá literatura * cestopisná literatura * statistické údaje * geografie * regiony * klima * průmysl * Pyrenejský poloostrov * kultura * příroda * Španělsko * architektonické památky * obrazové publikace
    MDT(46) * 913 * 008 * (460) * 821.112.2 * (469) * 72:904
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG I C2 35: Původní nakladatelská vazba. -- Kompletní exemplář v zachovalém stavu.
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    KaG I C2 3500xxx/KAGSbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.