Počet záznamů: 1  

Hnisavá onemocnění prstů a ruky

  1. SYS057036
    LBL
      
    01332nam--22003371--450-
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113185155.6
    008
      
    981116s1949------------------------cze--
    020
      
    $q (váz.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c CBA001 $d ABE336 $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 821.162.3 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 61 $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0039338 $a Jirásek, Arnold, $d 1887-1960 $4 aut
    245
    10
    $a Hnisavá onemocnění prstů a ruky / $c Arnold Jirásek ; [obálku navrhl Jaroslav Šváb]
    250
      
    $a 3., rozšířené a opravené vyd.
    264
    -1
    $a Praha : $b Melantrich, $c 1949
    264
    -3
    $b (Knihtisk)
    300
      
    $a 267 s., [3] barev. obr. příl. : $b il. ; $c
    490
    1-
    $a Purkyňova knižnice lékařská. Vybrané vědecké rozpravy $v sv. 1
    500
      
    $a Zdobená obálka. - Na záložce poznámka o knize. - Nakladatelská značka. - Předmluva. - Černobílé ilustrace. fotografie a tabulky v textu. - Barevné celostranné ilustrace na přílohách. - Literatura. - Zkratky. - Věcný a jmenný rejstřík.
    520
      
    $a Kniha, jejíž 1. vydání vyšlo 1935, je zde již po druhé doplněna novými zkušenostmi i novými poznatky z literatury. Zvláště důležité je obohacení o pomoc sulfasloučenin a penicillinu, jimž věnována pozornost v obecné i podrobné části vědecké příměry.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000284 $a lékařství
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000460 $a nemoci
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0002476 $a Šváb, Jaroslav, $d 1906-1999 $4 bjd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0068413 $a Melantrich (nakladatelství) $4 pbl
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0039339 $a Vybrané vědecké rozpravy, Purkyňova knižnice lékařská (Melantrich)
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.