Počet záznamů: 1  

Le Littéraire et le social

  1. SYS073671
    LBL
      
    00980nam--2200313-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113174115.7
    008
      
    981028s1970------------------000-0-fre--
    020
      
    $q brož.
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABE336 $9 2
    041
    0-
    $a fre
    044
      
    $a fr $c FR
    080
      
    $a 06.053.52 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 821.133.1 $2 1.vyd.
    245
    13
    $a Le Littéraire et le social : $b Éléments pour une sociologie de la littérature / $c sous la direction de Robert Escarpit
    264
    -1
    $a Paris : $b Flammarion, $c 1970
    300
      
    $a 315 s.
    490
    1-
    $a Scince de l'homme
    500
      
    $a Text ve francouzštině. - Zdobená barevná obálka. - Bibliografické údaje na frontispisu. - Předmluva. - Bibliografické odkazy. - Jednotlivé příspěvky. - Grafy, tabulky. - Bibliografie. - Text na zadní straně obálky.
    505
    2-
    $a Autoři příspěvků: Charles Bouazis, Jacques Dubois, Robert Estivals, Gilbert Mury, Pierre Orecchioni, Nicole Robine, Henri Zalamansky.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000042 $a francouzská literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000314 $a příspěvky
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000277 $a literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*012851 $a sociologické aspekty
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0073175 $a Escarpit, Robert, $d 1918-2000 $4 edt
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0073176 $a Scince de l'homme, (Flammarion)
    856
    4-
    $q http://arl.pamatniknarodnihopisemnictvi.cz/aRLimage/C12a5148-1.jpg $a obálka
    856
    4-
    $q http://arl.pamatniknarodnihopisemnictvi.cz/aRLimage/C12a5148-2.jpg $a titulní list
    UUU
      
    $a V knize se sign. C12a 5148 na rubu titulního listu přeškrtnuté razítko Fakulta sociálních věd a publicistiky UK - knihovna (sign. L 802, Inv. č. 1146/71).

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.