Počet záznamů: 1  

Practical Criticism

  1. SYS115423
    LBL
      
    ^^^^^nam--2200000-i-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20230620105247.2
    008
      
    230620s1962----xxu----e------------eng--
    020
      
    $q (brožováno)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $e rda $9 2
    041
    0-
    $a eng
    044
      
    $a xxu $c US
    080
      
    $a 82.0 $2 cze
    080
      
    $a 82-95 $2 cze
    080
      
    $a 070.447 $2 cze
    080
      
    $a 82.09 $2 cze
    080
      
    $a 82-4 $2 cze
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0092665 $a Richards, I. A. $q (Ivor Armstrong), $d 1893-1979 $4 aut
    245
    10
    $a Practical Criticism : $b a study of literary judgment / $c I. A. Richards ; cover design by Milton Glaser
    264
    -1
    $a New York : $b Harcourt, Brace & World, Ing., $c [1962?]
    300
      
    $a 362 stran ; $c 19 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a A Harvest Book ; $v 16
    500
      
    $a Barevná zdobená obálka. - Na frontispisu bio-bibliografická poznámka o autorovi. - Předmluva k vydání z roku 1929. - Rejstřík. - Na zadní straně obálky anotace.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001057 $a literární věda
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000277 $a literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000149 $a kritika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000162 $a literární kritika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*015621 $a literární kritici
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000475 $a úvahy
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0102431 $a Glaser, Milton, $d 1929-2020 $4 bjd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0076762 $a Harcourt Brace & Company $4 pbl
    830
    -2
    $7 pnp_us_auth*0091510 $a A Harvest Book (Harcourt Brace & Company)
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.