Počet záznamů: 1  

Tři podoby literární vědy

  1. SYS009384
    LBL
      
    01633nam--2200409-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113170300.3
    008
      
    981000s---------------e------------cze--
    020
      
    $a 80-7215-047-2 $q (váz.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 885.0-4 $2 1.vyd $9 u
    080
      
    $a 82-82 $2 1.vyd $9 u
    080
      
    $a 82.0 $2 1.vyd $9 u
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0008633 $a Pešat, Zdeněk, $d 1927-2010 $4 aut
    245
    10
    $a Tři podoby literární vědy / $c Zdeněk Pešat ; Bibliogr. sest. Irena Kraitlová ; Jmen. rejstř. sest. Stanislava Mazáčová ; Graf. upr. Vladimír Nárožník
    250
      
    $a 1. vyd
    264
    -1
    $a Praha : $b Torst, $c 1998
    300
      
    $a 303 s.
    500
      
    $a Zdob. obál. a vazba. - Pozn. o aut. s fotem na zálož. - Doslov aut. - Edič. pozn. - Jmen. rejstř. - Bibliogr. Z. P. - Činnost, pseud., soup. časop. s přísp. Z. P. a kolekt. sborníků. - Rejstř. jmen. - Rejstř. předmět. jmen. - Obálka.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0008633 $a Pešat, Zdeněk, $d 1927-2010 $x literární vědec, estetik a historik
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002159 $a pojednání
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001057 $a literární věda
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001894 $a teorie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000001 $a historie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000149 $a kritika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000274 $a výbor
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*003257 $a stol. 20., léta 60.-90.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0012456 $a Kraitlová, Irena $4 aui
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0008252 $a Mazáčová, Stanislava, $d 1931-2020 $4 aui
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0036215 $a Nárožník, Vladimír, $d 1939-2002 $4 grt
    910
      
    $a ABE336

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.