Počet záznamů: 1  

Die Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen

  1. VMartínek 1604
    Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845

    Die Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen : Tafeln nach der neuesten Art zu decken; nebst vielen andern nützlichen in der Haushaltung oft unentbehrlichen Sachen / durch vieljährige Erfahrung erprobt und verfaßt von Magdalena Dobromila Rettig. -- Vierte, vielseitig vermehrte und verbesserte Auflage. -- Königgratz ; und Prag : gedruckt bei Johann Host. Pospjssil, wirkendem Mitgliede des böhmischen National-Museums 1843. -- xviii, 14 nečíslovaných stran, 384 stran ; 19 cm. -- Předmluvy a úvody k 1., 2., 3. a 4. vydání. - 14 nečíslovaných stran obsahu. - Tabulky. -- Tištěno švabachem. -- ISBN : (Vázáno).

    jídla * kuchařské předpisy
    641.55(083.12). 641.55. (083.12)

    Sign. VMartínek 1604: Knihovna Vojtěcha Martínka. - Uvoněný titulní list s hnědými skvrnami. - Na přídeštích a vakátě razítko: Obchod koloniální a střižní, Bronislav Zikmund, Kralovice. - Převazba s poškozenými deskami a hřbetem.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.