Počet záznamů: 1  

Jemelka, Ivan, 1953-

  1. SYS0096150
    LBL
      
    00834cz^^a2200241n^^4500
    003
      
    CZ^PrNK
    005
      
    20221013085359.9
    008
      
    150609|n|aznnnaabn^^^^^^^^^^^n^a|a^^^^^^
    040
      
    $a KLG001 $b cze $d ABA001 $d ABE336 $e rda
    046
      
    $f 1953
    100
    1-
    $a Jemelka, Ivan, $d 1953- $x inženýr, novinář, redaktor, spisovatel, pedagog
    368
      
    $d Ing.
    370
      
    $a Praha, Česko $c Česko $f Praha, Česko
    372
      
    $a vysoké školy chemicko-technologické $a výzkumné ústavy $a žurnalistika $a redakční práce $a literární činnost $a vysoké školy
    374
      
    $a inženýři $a novináři $a redaktoři $a spisovatelé $a pedagogové
    375
      
    $a muž
    377
      
    $a cze
    670
      
    $a Jemelka, Ivan: V šikmý ulici, 2015 $b autoritní forma, rok a místo narození, biografické údaje
    670
      
    $a www(Neviditelný pes), cit. 10. 6. 2015 $b autoritní forma
    670
      
    $a Jemelka, Ivan: Partyzán, 2020 $b autoritní forma
    670
      
    $a www(Živnostenský rejstřík), cit. 13.10. 2022 $b datum narození $u https://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=62392069&OBCHJM=&OBCHJMATD=0&ROLES=P&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=1&type=&PODLE=subjekt&IDICO=ccf64f9b32932c27&HISTORIE=1
    678
    0-
    $a Narozen 19.4. 1953 v Praze. Inženýr, novinář, redaktor, spisovatel, pedagog.
    UUU
      
    $a Absolvent Vysoké školy chemicko-technologické. Do r. 1989 zaměstnán v pražském Výzkumném ústavu cukrovarnickém. Od roku 1990 začal pracovat v Lidových novinách jako parlamentní zpravodaj. Byl také redaktorem v MF Dnes a v Hospodářských novinách. Pro web Česká média psal glosy. Externí spolupráce s týdeníkem Reflex a pedagogická práce na VŠE Praha a privátní UJAK. nyní na volné noze.
    UUU
      
    $a PRO EVU - doplněno datum narození
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.