Počet záznamů: 1  

Mrtví i živí

  1. KaG XV C2 55
    Rosůlek, Jan Václav, 1894-1958

    Mrtví i živí : (šest feuilletonů) / J. V. Rosůlek. -- Plzeň : [s. n.], 1932 Korandova 17 :. -- (Grafické závody). -- 29 s. -- (Páteční sloupky ; sv. 10). -- Typografická obálka. - "Vyšlo jako desátý svazek bibliofilní edice "Páteční sloupky" v Plzni, Korandova 17, kterou řídí redaktor V. J. Krýsa. Vytiskly Grafické závody v Plzni, Hankova ulice 6 na antiku typy Genzschantikva ve 200 číslovaných a podepsaných výtiscích. Kromě tohoto nákladu vyšlo 50 číslovaných výtisků na holandském similijaponu pro autora, kterých jich použil jako blahopřání k Novému roku 1933." - Bibliografické údaje. -- Resumé: (dedkg). -- ISBN : brož.
    Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951. Grafické závody (Plzeň)

    česká literatura * česká próza * fejetony * publicistika * bibliofilie * bibliofilská vydání * bibliofilské tisky
    821.162.3. 821.162.3-3. 82-4. 090.1. (0.027.6)

    Signatura KaG XV C2 55: Výtisk číslo 7 (tiskem); přednostní výtisk na similijaponu. - Původní brož, obálka zachována. - Zachovalý stav.
    Signatura KaG XV C2 55: Na druhé straně knihy vepsána k předtištěnému přání do nového roku dedikace J. V. Rosůlka Jiřímu Karáskovi ze Lvovic: "Mistru Jiřímu Karáskovi ze Lvovic básníku a pošt. řediteli J. V. Rosůlek V Praze v prosinci 1932".
    U sign. KaG XV C2 55: "Vyšlo jako desátý svazek bibliofilní edice "Páteční sloupky" v Plzni, Korandova 17, kterou řídí redaktor V. J. Krýsa. Vytiskly Grafické závody v Plzni, Hankova ulice 6 na antiku typy Genzschantikva ve 200 číslovaných a podepsaných výtiscích. Kromě tohoto nákladu vyšlo 50 číslovaných výtisků na holandském similijaponu pro autora, kterých jich použil jako blahopřání k Novému roku 1933." - Na druhé straně knihy vepsána k předtištěnému přání do nového roku dedikace perem: "Mistru Jiřímu Karáskovi ze Lvovic básníku a pošt. řediteli J. V. Rosůlek V Praze v prosinci 1932".

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.