Počet záznamů: 1  

Smutek polí

  1. Názvové údajeSmutek polí / S. Sergějev Censkij ; přeložil Ladislav Ryšavý
    Osobní jméno Sergejev-Censkij, Sergej Nikolajevič, 1875-1958 (Autor)
    Další autoři Ryšavý, Ladislav, 1880-1936 (Překladatel)
    Neumannová, Kamila, 1874-1956 (Nakladatel, vydavatel)
    Havlůjová, Hermina, 1891-1974 (Autor podpisu)
    Melounová, Helena (Dedikátor)
    Korp. Nakladatelství Kamilla Neumannová (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelPraha : Kamilla Neumannová, 1914
    Rozsah96 stran ; 22 cm
    ISBN(Brožováno)
    Edice Knihy dobrých autorů 112
    Knihy dobrých autorů, (Kamilla Neumannová)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Jazyk orig.ruština
    Poznámky Přední strana obálky zdobena dvojitým rámcem. - Titulní list zdobený vinětou. - Zdobená úvodní iniciála. - Na vnitřních stranách i zadní straně obálky informace o edici i nakladatelská inzerce. - První svazek.
    Anotace(dedkg)
    (hbhh)
    Druh dok.monografie
    Název origináluPečal' polej
    Klíčová slova ruská próza * ruský román * překlad
    MDT821.161.1-31 * (0:82-31)
    Bývalí majitelé Havlůjová, Hermina
    Bývalí majitelé Památník národního písemnictví. Karáskova galerie (Dedikant)
    Uživatelské pole PNPSign. VMartínek 713/1: Knihovna Vojtěcha Martínka. - Poškozená obálka, uvolněné listy.
    Signatura VHB 1747: Původní brož, obálka zachována, ale potrhaná a oddělená od knižního bloku, brož rozpadlá, společně slepeny oba svazky díla.
    Signatura VHB 1747: Podpis Herminy Hynkové.
    Signatura KaG LXV 491: Původní brož, obálka zachována, ale slabě špinavá, jinak zachovalý stav. - Pouze první svazek díla.
    Signatura KaG LXV 491: Přírůstkové číslo 13/66. - Rukopisná dedikace Heleny Melounové Karáskově galerii: "Karáskově galerii v Praze věnuje Helena Melounová 16. března 1966."
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    VMartínek 0713/11025/2014Sbírka
    VHB 17471747/HSbírka
    KaG LXV 49100xxx/KaGSbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.