Počet záznamů: 1
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
Názvové údaje Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / napsal Theodor Kašpárek Osobní jméno Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Autor) Další autoři J. Otto (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel) Nakladatel Praha : J. Otto, 1921 Rozsah 16 s. ; 8° Edice Lidové rozpravy lékařské čís. 156
Lidové rozpravy lékařské, (J. Otto)Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Poznámky Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. - Původní obálka
Druh dok. monografie Klíčová slova lékařství * výživa * potraviny * přednášky MDT 61 * (042.3) Uživatelské pole PNP Retrokatalog kniha
Signatura Přír.číslo Lokace Info Hofmann 648 648/Hof.
Počet záznamů: 1