Počet záznamů: 1  

Listy filologické

  1. Title informationListy filologické
    Další autoři Salač, Antonín, 1885-1960 (Publishing director)
    Ryšánek, František, 1877-1969 (Redactor)
    Machek, Václav, 1894-1965 (Redactor)
    Corporation Nakladatelství Československé akademie věd (Publisher)
    Knihtisk (tiskárna) (Printer)
    Roč., čísloRočník 6 (81), číslo 1, 2 + Eunomia, 1958
    PublicationPraha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1958
    ManufactureKnihtisk, n. p., závod 01
    Scope302, vii stran : fotografie, faksimile ; 24 cm
    ISSN0024-4457
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Čb. fotografie a faksimile v obrazové příloze každého svazku (iv, v stran). - Resumé německy, francouzsky a anglicky.
    1, 2
    Poznámka o dalších původcíchVedoucí redaktor: Antonín Salač
    Spoluredaktoři: František Ryšánek (pro bohemistiku) a Václav Machek (pro srovnávací jazykozpyt)
    Redakční rada: Josef Dobiáš, Václav Machek, František Ryšánek, Ladislav Varel
    NoteEunomia roč. 2, číslo 1, 2 (1958)
    Document kindPERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicita6x ročně
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    NoteEunomia roč. 2, číslo 1, 2 (1958)
    SupplementEunomia (roč. 2)
    Parent Listy filologické
    Personal subjects Hus, Jan, asi 1371-1415 - profesor a rektor pražské univerzity, kazatel, představitel české reformace, autor traktátů, polemik
    Keywords česká literatura * literární historie * dějiny české literatury * studie * filologie * klasická latinská literatura * klasická řecká literatura * latinská literatura * antická literatura * středověká literatura * r. 1958 * odborný časopis * české časopisy
    UDC821.162.3-92 * 821.162.3(091) * 821.162.3 * 80 * 821.14 * 821.124
    Uživatelské pole PNPSign. Aa 3448: volná nesvázaná čísla včetně přílohy Eunomia, přiložen obsah ročníku - kartonáž; kompletní ročník
    časopis

    časopis

    Call numberTrack No.LocationInfo
    Aa 34482816/2022Fond
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.