Počet záznamů: 1  

Kavárny & spol

  1. SYS001167
    LBL
      
    02135nam--2200505-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113165818.1
    008
      
    940314s---------------e------------cze--
    020
      
    $a 80-202-0226-9 $q (váz.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a -cs $c CS
    080
      
    $a 821.162.3
    080
      
    $a 640.44
    080
      
    $a 929
    245
    10
    $a Kavárny & spol. : $b pražské literární kavárny a hospody / $c [uspořádal za spolupráce Alexandra Sticha Karl-Heinz Jähn ; ediční poznámku napsal a doslov přeložil Alexandr Stich ; doslov naps. Karl.Heinz Jähn ; fotografie od Oty Pajera a Pavla Hracha ; typogr. Pavel Hrach]
    250
      
    $a Vyd. v tomto uspoř. 1.
    264
    -1
    $a Praha : $b Československý spisovatel, $c 1990
    300
      
    $a 279 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Slunovrat : edice české klasické prózy a poezie
    500
      
    $a Zdob. obálka a předsádky. -- Čb. fotogr. -- Doslov. -- Edič. pozn.
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000008 $a Praha
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*001754 $a kavárny
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*001755 $a hospody
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000282 $a osobnosti
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*003112 $a stol. 19., 2. pol.
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*002689 $a stol. 20., léta 70.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0010926 $a Pajer, Ota, $d 1947- $4 pht
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0002391 $a Jähn, Karl-Heinz, $d 1932- $4 com
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0002392 $a Stich, Alexandr, $d 1934-2003 $4 com $4 cmm $4 trl
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0000184 $a Hrach, Pavel, $d 1947- $4 pht $4 grt
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0034880 $a Slunovrat, (Československý spisovatel)
    910
      
    $a ABE336
    UUU
      
    $a Sign. AČS 05585, AČS 05585a: Archiv ČS, arch. č. P8505. - Bezplatná prémie edice Slunovrat.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.