Počet záznamů: 1  

Žáček, aneb, Výborně dobrý způsob, jak se má dobře po česku psáti neb tisknouti

  1. SYS025341
    LBL
      
    01601nam--2200397-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113171137.4
    008
      
    011100s---------------e------------cze--
    020
      
    $a 80-7304-012-3 $q (brož.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 885.0-83 $2 1.vyd $9 u
    080
      
    $a 82.08 $2 1.vyd $9 u
    080
      
    $a 801 $2 1.vyd $9 u
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0031082 $a Šteyer, Matěj Václav, $d 1630-1692 $4 aut
    245
    10
    $a Žáček, aneb, Výborně dobrý způsob, jak se má dobře po česku psáti neb tisknouti / $c M. V. Štejer ; Autor edice a komentáře Daniel Nečas ; Předml. a odbor. red. Alexandr Stich ; Překl. a pozn. k životop. textům Martin Svatoš ; Graf. úpr. Zdeněk Trinkewitz
    250
      
    $a 4. vyd., 1. novodobé
    264
    -1
    $a Praha : $b Akropolis, $c 2001
    300
      
    $a 181 s.
    500
      
    $a Předcházející vyd. v letech 1668, 1730, 1781
    500
      
    $a Zdob. obálka. - Pozn. a vysvětl. v textu. - Ediční pozn. - Komentář. - Slovníček. - Gramatické termíny. - Sezn. lit.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*014431 $a lingvistické rozhovory
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001403 $a jazykověda
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*008910 $a česká gramatika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*003382 $a stylizace
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002341 $a stol. 17.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0021359 $a Nečas, Daniel $4 edt
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0002392 $a Stich, Alexandr, $d 1934-2003 $4 aui
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0042582 $a Svatoš, Martin, $d 1951- $4 trl
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0043817 $a Trinkewitz, Zdeněk, $d 1976- $4 grt
    910
      
    $a ABE336

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.