Počet záznamů: 1  

Aluze

  1. SYS042517
    LBL
      
    00000nas-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113172115.5
    006
      
    st-rp-------------
    008
      
    050120s2003-------tr--e------------cze--
    022
      
    $a 1212-5547
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 821.162.3
    245
    10
    $a Aluze : $b revue pro literaturu, filozofii a jiné
    264
    -1
    $a Olomouc : $b Katedra bohemistiky FF UP v Olomouci, $c 2003
    300
      
    $b il. + $e příloha č. 5, 6
    310
      
    $a třikrát ročně
    508
      
    $a Šéfredaktor: Jiří Hrabal
    508
      
    $a Redakce: Ondřej Cakl, Jiří Vogl, Jakub Guziur, Jiří Chocholoušek, Oldřich Vágner
    508
      
    $a Redakční rada: Michal Ajvaz, Radim Brázda, Tomáš Hlobil, Břetislav Horyna, Michal Jareš, David Mik
    525
      
    $a Příloha číslo 5 a 6 - viz odkaz
    538
      
    $a 1, 2, 3
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000581 $a světová literatura
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000288 $a poezie
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000234 $a próza
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    653
    0-
    $7 pnp_us_entry*009419 $a literární kritiky
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0048337 $a Hrabal, Jiří, $d 1973- $4 pat
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0034274 $a Univerzita Palackého v Olomouci. $b Filozofická fakulta. $b Katedra bohemistiky $4 pbl
    773
    0-
    $w pnp_us_cat*059186 $t Aluze $d Olomouc : Katedra bohemistiky FF UP, 1998-2006 $7 nnas
    787
    08
    $w pnp_us_cat*032050 $t Česnek! Česnek $a Pleska, Gabriel $d Olomouc : Aluze, 2003
    787
    08
    $w pnp_us_cat*032404 $t Listovní příležitosti $a Fučík, Bedřich $d Olomouc : Aluze, c2003
    UUU
      
    $a Sign. Aa 464: volná nesvázaná čísla (kartonáž)
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.