Počet záznamů: 1  

Hřebci nepatří do guláše

  1. SYS044205
    LBL
      
    01882nam--2200457---450-
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113172212.8
    008
      
    061215s---------------e------------cze--
    020
      
    $a 80-239-8224-9 $q (brož.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 001 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 327 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82-83 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 1 $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0044087 $a Taněv, Pavel, $d 1958- $4 aut $4 ivr
    245
    10
    $a Hřebci nepatří do guláše : $b rozhovor s biologem a filosofem Stanislavem Komárkem o jungovské inspiraci, smysluplném natřásání světa a sebestřednosti všeho živého / $c Pavel Taněv ; [grafická úprava Bedřich Vémola ; fotografie na obálce a v knize Petr Jedinák]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    264
    -1
    $a Brno : $b NC Publishing, $c 2006
    300
      
    $a 205, [9] s. : $b il.
    500
      
    $a Na vnitřní straně obálky pozn. o autorech. -- Čb. fotografie.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0044086 $a Komárek, Stanislav, $d 1958 srpen 6.- $x biolog, entomolog, básník, esejista, spisovatel
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000193 $a věda
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000172 $a filozofie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*013922 $a Česko
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002568 $a smysl bytí
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002017 $a smysl života
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*012522 $a současná společnost
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*005304 $a evropské myšlení
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000134 $a rozhovory
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0044086 $a Komárek, Stanislav, $d 1958 srpen 6.- $4 ive
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0007201 $a Vémola, Bedřich, $d 1970- $4 bkd
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0048840 $a Jedinák, Petr, $d 1963- $4 pht

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.