Počet záznamů: 1  

Příspěvek k experimentálnímu rozlišení koktavosti a breptavosti

  1. SYS053947
    LBL
      
    00000nas-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113172815.6
    008
      
    090602d1973-----------e------------cze--
    022
      
    $a 0009-0603
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze $b rus $b eng
    044
      
    $a -cs $c -CS
    080
      
    $a 61 $2 1.vyd.
    080
      
    $a -024.83 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 821.162.3 $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0058361 $a Langová, Jiřina $4 aut
    245
    10
    $a Příspěvek k experimentálnímu rozlišení koktavosti a breptavosti : $b doc. MUDr. Evě Sedláčkové, CSc., k životnímu jubileu / $c J. Langová, M. Morávek, L. Šváb
    264
    -1
    $a Praha : $b Avicenum : $b Československá lékařská společnost J.E. Purkyně, $c 1973
    300
      
    $a S. 287-291
    500
      
    $a Separát. - Pozn. - Graf v textu. - Resumé v ruštině a angl. - Lit.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*013458 $a odborný časopis
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*007814 $a separát
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002008 $a experiment
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000284 $a lékařství
    653
    1-
    $a foniatrie
    653
    1-
    $a koktavost
    653
    1-
    $a breptavost
    653
    1-
    $a rozdílnost
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*010375 $a r. 1973
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0058425 $a Morávek, Milan, $d 1923- $4 aut
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0052731 $a Šváb, Ludvík, $d 1924-1997 $4 aut
    773
    0-
    $t Československá otolaryngologie $d Praha : Československá lékařská společnost J.E. Purkyně : Avicenum, 1973
    UUU
      
    $a Separát z časopisu Československá otolaryngologie, 22, č. 5, 1973.
    UUU
      
    $a Dar Ludvík Šváb.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.