Počet záznamů: 1  

La littérature française au dix-huitième siècle

  1. SYS054042
    LBL
      
    -----nam--2200000---450-
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113185049.4
    008
      
    090609s---------------e------------fre--
    020
      
    $q (váz.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a fre
    044
      
    $a fr $c FR
    080
      
    $a 821.133.1 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82(091) $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0058499 $a Albert, Paul, $d 1830-1880 $4 aut
    245
    13
    $a La littérature française au dix-huitième siècle / $c par Paul Albert
    250
      
    $a 7e édition
    264
    -1
    $a Paris : $b Librairie Hachette et Cie, $c 1892 $e (Coulommiers :
    264
    -3
    $b Paul Brodard)
    300
      
    $a 478 s.
    500
      
    $a Obsahuje informace o dalších dílech autora.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000042 $a francouzská literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001036 $a dějiny literatury
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000281 $a literární historie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002862 $a francouzská kultura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000265 $a stol. 18.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001873 $a klasicismus
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001089 $a osvícenství
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0058501 $a Pollak, Anna $4 fmo $4 ins
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0051268 $a Librairie Hachette et Cie (firma) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0040601 $a Paul Brodard (tiskárna) $4 prt
    981
    1-
    $7 pnp_us_auth*0058501 $a Pollak, Anna
    981
    -1
    $7 pnp_us_auth*0058501 $a Pollak $b Anna
    UUU
      
    $a Signatura KaG XXVIII F2 52: Patrně původní zdobená slepotisková vazba. - Bez obálky. - Poškozeno plísní.
    UUU
      
    $a Signatura KaG XXVIII F2 52: Na přední předsádce podpis "Anna Pollak", další podpisy v knize zaškrtány, resp. vyškrabány.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.