Počet záznamů: 1  

Hudba moře

  1. SYS055689
    LBL
      
    -----nam--2200000---450-
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113172926.8
    008
      
    091113s---------------e------------cze--
    020
      
    $q (váz.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 821.162.3 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 821.162.3-1 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82-1 $2 1.vyd.
    080
      
    $a (26) $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0033036 $a Parma, Jiří Ota, $d 1889-1963 $4 aut $4 dto
    245
    10
    $a Hudba moře / $c Parma
    264
    -1
    $a Král Vinohrady : $b Přerod, $c 1914
    300
      
    $a 32 s.
    490
    1-
    $a Knihovna Přerod. r. 1914 $v číslo 1.
    500
      
    $a Zelený a černý tisk (černě text, zeleně tečkovaný rámec každé stránky).
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000114 $a česká poezie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000384 $a básně
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002906 $a moře
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*012826 $a česká lyrika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000740 $a stol. 20., léta 10.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0053636 $a Knytl, Jaroslav, $d 1891-1970 $4 dte $4 fmo
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0055113 $a Nakladatelství Přerod (Královské Vinohrady, Česko) $4 pbl
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0055114 $a Přerod (Otto Parma)
    981
    1-
    $7 pnp_us_auth*0053636 $a Knytl, Jaroslav, $d 1891-1970
    981
    -1
    $7 pnp_us_auth*0053636 $a Knytl $b Jaroslav $f 1891-1970
    UUU
      
    $a Signatura KaG LXII 137: Patrně převazba. - Bez obálky. - Vyrudlý hřbet.
    UUU
      
    $a Signatura KaG LXII 137: Na patitulu rukopisná dedikace autora Jaroslavu Knytlovi: "Příteli Jar. Knytlovi upřímně "poslední výtisk" věnuje Parma". - Přírůstkové číslo 53/67.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.