Počet záznamů: 1  

Chléb náš vezdejší

  1. SYS062021
    LBL
      
    00781nam--22002651--450-
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113185351.2
    008
      
    990413s1939-----------e------------cze--
    020
      
    $q brož.
    040
      
    $a ABA001 $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a -cs $c CS
    080
      
    $a 821.162.3 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 821.162.3-3 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82-312.6 $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0012578 $a Pecháčková, Františka, $d 1904-1991 $4 aut
    245
    10
    $a Chléb náš vezdejší ... / $c Františka Pecháčková ; [obálka a vazba Františka Muziky]
    264
    -1
    $a Praha : $b Fr. Borový, $c 1939 $e (v Brně :
    264
    -3
    $b Lidová tiskárna)
    300
      
    $a 457 s. ; $c
    490
    1-
    $a Žatva : sbírka hodnotné prosy $v sv. 29
    500
      
    $a Zdobená obálka. - Na přední záložce poznámka o knize. - Značka edice. - Dvoubarevný titulní list. - Na zadní záložce poznámka o autorce a jejím díle. - Na zadní straně obálky nakladatelská upoutávka na vydané knihy v edici Žatva.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0011309 $a Baťa, Tomáš, $d 1876-1932 $x továrník ve Zlíně
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002507 $a česká próza
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000376 $a životopisný román
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*003605 $a Baťa T.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0004985 $a Muzika, František, $d 1900-1974 $4 bjd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0033810 $a Fr. Borový (nakladatelství a knihkupectví) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0042762 $a Lidová tiskárna (Brno, Česko) $4 prt
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0035449 $a Žatva, sbírka hodnotné prosy, (Fr. Borový)
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. AFB 1334 na vakátě razítko Archiv Fr. Borový č. P1796. - Nerozřezáno.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.