Počet záznamů: 1  

Prinz Hypolit und andere Essays

  1. SYS068229
    LBL
      
    ^^^^^nam--2200000-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113185607.5
    008
      
    130108s1903-----------e------------ger--
    020
      
    $q brož.
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a ger
    044
      
    $a gw $c DE
    080
      
    $a 821.112.2 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82-4 $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0041548 $a Blei, Franz, $d 1871-1942 $4 aut
    245
    10
    $a Prinz Hypolit und andere Essays / $c von Franz Blei
    264
    -1
    $a Leipzig : $b Im Insel Verlage, $c 1903
    264
    -3
    $b (In der Spamerschen Buchdruckerei)
    300
      
    $a 223 s.
    500
      
    $a Nakladatelský signet. - Červený a černý tisk knihy. - Titulní list zdoben vinětou. - Iniciálová výzdoba. - Vinětová výzdoba.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0041062 $a Beardsley, Aubrey Vincent, $d 1872-1898 $x anglický spisovatel a ilustrátor
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0047833 $a Hoffmann, E. T. A., $d 1776-1822 $x německý spisovatel, hudební skladatel a kritik, dirigent malíř, režisér
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000011 $a německá literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000098 $a eseje
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*004485 $a dekadence
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*008505 $a esejistické texty
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0004128 $a Karásek ze Lvovic, Jiří, $d 1871-1951 $4 ins
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0050595 $a Insel Verlag (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0036884 $a Spamerschen Buchdruckerei (tiskárna) $4 prt
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Signatura KaG XI C 13: Původní brož, obálka zachována, ale zaprášená. - První dvojlist uvolněn z brože. - Očtený stav.
    UUU
      
    $a Signatura KaG XI C 13: Na první straně knihy podpis Jiřího Karáska ze Lvovic.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.