Počet záznamů: 1  

V tomto znamení

  1. SYS076976
    LBL
      
    ^^^^^cam----00000-a----0
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113185844.8
    008
      
    970218s1975------------------------cze--
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABE336 $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 82.09 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 141.82 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 141.82:885.01.09:92 Dostál, V."1960/1974"(081)
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0012576 $a Dostál, Vladimír, $d 1930-1975 $4 aut
    245
    10
    $a V tomto znamení : $b příspěvky k dějinám české marxistické kritiky a estetiky meziválečného období / $c Vladimír Dostál ; [text přehlédl editor Štěpán Vlašín ; přebal knihy a grafickou úpravu titulu provedl Jiří Ledr]
    250
      
    $a 1. vyd.
    264
    -1
    $a Praha : $b Melantrich, $c 1975 $e (Brno :
    264
    -3
    $b Tisk 2)
    300
      
    $a 658 s. ; $c
    500
      
    $a Obálka. - Poznámky. - Odkazy na literaturu. - Ediční poznámka. - Jmenný rejstřík
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0012576 $a Dostál, Vladimír, $d 1930-1975 $x literární kritik a historik, publikace a překlady z oboru
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000162 $a literární kritika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*005135 $a literární estetika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001068 $a marxismus
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*012203 $a marxistické pojetí
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001589 $a stati
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*003311 $a stol. 20., léta 20.-30.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0005341 $a Vlašín, Štěpán, $d 1923-2012 $4 edt
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0037216 $a Ledr, Jiří, $d 1921- $4 bjd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0068413 $a Melantrich (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0063062 $a Tisk Brno (tiskárna) $4 prt
    UUU
      
    $a Retrokatalog

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.