Počet záznamů: 1  

Přes hory a doly

  1. SYS077460
    LBL
      
    ^^^^^nam--2200000-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113174341.4
    008
      
    140618s1928-----------e------------cze--
    020
      
    $q (váz.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a (7-17) $2 1.vyd.
    080
      
    $a (8) $2 1.vyd.
    080
      
    $a (5) $2 1.vyd.
    080
      
    $a (510) $2 1.vyd.
    080
      
    $a (540) $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82-992 $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0032928 $a Havlasa, Jan, $d 1883-1964 $4 aut $4 pht
    245
    10
    $a Přes hory a doly : $b cesty v trópech a subtrópech : s 244 neotypiemi podle snímků autorových / $c Jan Havlasa
    246
    13
    $a Zlomky života 1904-1924
    264
    -1
    $a V Praze : $b Nákladem České grafické unie, $c 1928
    300
      
    $a 724 s. : $b il.
    500
      
    $a Plátěná vazba s černou ilustrací a zlaceným tiskem. - Černobílé a tónované fotografie.
    500
      
    $a Vl. jm. autora: Klecanda, Jan ml.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0032928 $a Havlasa, Jan, $d 1883-1964 $x diplomat, cestovatel, spisovatel
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*006504 $a čeští cestovatelé
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*002990 $a Severní Amerika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*010882 $a Jižní Amerika
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*008621 $a Asie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000406 $a Čína
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001124 $a Indie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*013982 $a Brazílie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*003678 $a cestopisy
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*011237 $a r. 1904-1924
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0060723 $a Česká grafická unie (tiskárna a nakladatelství) $4 pbl
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. VMartínek 738: Knihovna Vojtěcha Martínka.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.