Počet záznamů: 1  

Cukrový klaun

  1. SYS081430
    LBL
      
    06052cam--2201309-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113190021.0
    008
      
    080924s2008-----------e------000---czeo-
    020
      
    $a 978-80-242-2268-4 $q (váz.)
    040
      
    $a KLG001 $b cze $d BOA001 $d OLA001 $d ABE336 $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 821.162.3 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 82-3 $2 1.vyd.
    080
      
    $a (437.31) $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0010425 $a Sichinger, Martin, $d 1967- $4 aut
    245
    10
    $a Cukrový klaun / $c Martin Sichinger ; [obálku navrhl Ivan Brůha]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    264
    -1
    $a V Praze : $b Knižní klub, $c 2008 $e (Banská Bystrica :
    264
    -3
    $b Tlačiarne BB)
    300
      
    $a 236 s. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Zdobená obálka. - Na záložkách obálky informace o knize a autorovi. - Na zadní straně obálce úryvek z knihy.
    520
      
    $a Příběh inspirovaný skutečnou událostí o hledání odpovědí na nelehké otázky v místech, kde bolavá minulost i lidé byli vykořeněni a současnost nechce nic vědět, zvítězil ve třináctém ročníku Literární ceny Knižního klubu
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001979 $a prózy
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000585 $a příběhy
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000586 $a autentické příběhy
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000070 $a Čechy
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000763 $a stol. 20., léta 90.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0031035 $a Brůha, Ivan, $d 1960- $4 bjd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0052183 $a Knižní klub (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0068313 $a Tlačiareň BB (tiskárna) $4 prt
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. R&AHamanovi 0946 - Knihovna R. a A. Hamanových.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.