Počet záznamů: 1  

Po divné krajině

  1. SYS084679
    LBL
      
    01488nam--2200445-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113174826.0
    008
      
    150917s2015-----------e------000-0-czeo-
    020
      
    $a 978-80-210-7871-0 $q (brož.)
    040
      
    $a OSD001 $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze $b eng
    044
      
    $a xr $c CZ
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0058422 $a Dědinová, Tereza $4 aut
    245
    10
    $a Po divné krajině : $b charakteristika a vnitřní členění fantastické literatury / $c Tereza Dědinová ; [grafická koncepce edice a návrh obálky Pavel Křepela ; sazba Dan Šlosar]
    246
    13
    $a Podivné krajině
    246
    13
    $a Divné krajině
    250
      
    $a Vyd. 1.
    264
    -1
    $a Brno : $b Filozofická fakulta, Masarykova univerzita, $c 2015
    300
      
    $a 228 s.
    490
    1-
    $a Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity = $a Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae $x 1211-3034 $v číslo 433
    500
      
    $a Zdobená barevná obálka. - Na záložkách obálky poznámka o knize a o autorce s fotem. - Frontispis. - Obsah. - Poděkování. - Úvod. - Závěr. - Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy. - Anglické resumé. - 100 výtisků.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000636 $a fantastická literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*009972 $a fantasy
    653
    1-
    $a fantaskno
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*007457 $a fikce
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001540 $a monografie
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0008062 $a Křepela, Pavel, $d 1969- $4 bkd
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0004253 $a Šlosar, Dan, $d 1961- $4 cmt
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0060984 $a Masarykova univerzita. $b Filozofická fakulta (Brno) $4 pbl
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0056207 $a Spisy, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita, (Masarykova univerzita)
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.