Počet záznamů: 1  

Problém poznání skutečnosti se stanoviska Kantova a Friesova kriticismu a empirické psychologie

  1. SYS090524
    LBL
      
    01592cam^a22004697a^4500
    003
      
    CZ^PrSKC
    005
      
    20170427122137.0
    007
      
    ta
    008
      
    960610s1930^^^^xr^|||||r|||||||||||cze|d
    020
      
    $q (Brožováno)
    040
      
    $a ABD005 $b cze $c ABD005 $d ABD005 $d ABD067 $e rda $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 165
    080
      
    $a 141.132
    080
      
    $a 165.63
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0081910 $a Rieger, Ladislav, $d 1890-1958 $4 aut
    245
    10
    $a Problém poznání skutečnosti se stanoviska Kantova a Friesova kriticismu a empirické psychologie : $b psychologicko-noetická studie / $c Ladislav Rieger
    246
    14
    $a Problém poznání skutečnosti
    264
    -1
    $a Praha : $b Čin, $c 1930
    300
      
    $a 166 stran ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Knihovna české mysli ; $v svazek 7
    500
      
    $a Typografická obálka. - Doslov. - Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0010279 $a Kant, Immanuel, $d 1724-1804 $x německý filozof a vědec
    653
    1-
    $a empirická psychologie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*007152 $a kriticismus
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*004748 $a racionalismus
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*005516 $a teorie poznání
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    830
    -0
    $a Knihovna české mysli (Čin) $7 pnp_us_auth*0084699
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. Patočka 98: Na obálce kolek s razítkem: Děkanát filozofické fakulty. - V knize věnování autora Dr. Riegra J. Patočkovi. - Uvolněné dvojlisty.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.