Počet záznamů: 1  

Baï Gagno

  1. SYS095792
    LBL
      
    ^^^^^nam--2200000-i-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20190327135433.7
    008
      
    180626s1911----fr-----e------------fre--
    020
      
    $q (brožováno)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a fre $h bul
    044
      
    $a fr $c FR
    080
      
    $a 82-31
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0088558 $a Konstantinov, Aleko Ivanicov, $d 1863-1897 $4 aut
    245
    10
    $a Baï Gagno : $b Le Tartarin Bulgare / $c Aleko Constantinov ; traduit du bulgare par Matei Gueorguiev et Jean Jagerschmidt ; avec une préface de Louis Léger
    264
    -1
    $a Paris : $b Ernest Leroux, editeur, $c 1911
    264
    -3
    $a Mayenne : $b Imprimerie Charles Colin, $c 1911
    300
      
    $a xx, 245 stran
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Barevná zdobená obálka. - Autor úvodu (Louis Leger) neztotožněn. - Poznámky pod čarou. - Biografie autora. - Nakladatelská reklama.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000387 $a bulharská literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*019181 $a bulharská próza
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000237 $a román
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0088559 $a Jagerschmidt, Jean $4 trl
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0088560 $a Gueorguiev, Matei $4 trl
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0004128 $a Karásek ze Lvovic, Jiří, $d 1871-1951 $4 ins
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0082769 $a Ernest Leroux (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0054849 $a Ch. Colin (Mayenne, Francie) $4 prt
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Signatura KaG III E2 32: Původní brož, obálka zachována, ale potrhaná a špinavá.
    UUU
      
    $a Signatura KaG III E2 32: Rukopisné poznámky Jiřího Karáska ze Lvovic

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.