Počet záznamů: 1  

Mé anglické sezony, aneb, Fucktografická ročenka

  1. SYS096411
    LBL
      
    04347nam^a2200997^i^4500
    003
      
    CZ^PrSKC
    005
      
    20190327135709.6
    007
      
    ta
    008
      
    180820s2018^^^^xr^^^^^g^^^^^^000^1acze^^
    015
      
    $a cnb002991137
    020
      
    $a 978-80-249-3614-7 $q (vázáno)
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d ABE336 $e rda $9 2
    041
    0-
    $a cze
    043
      
    $a e-uk-en
    044
      
    $a xr $c CZ
    045
      
    $a y0y1
    080
      
    $a 82-4
    080
      
    $a 398.2
    080
      
    $a 82-94
    080
      
    $a 821.162.3
    080
      
    $a 821.162.3-3 $2 cze
    080
      
    $a (=162.3)-055.2 $2 cze
    080
      
    $a 647.255 $2 cze
    080
      
    $a 929 $2 cze
    080
      
    $a 316.728 $2 cze
    080
      
    $a (410.1) $2 cze
    080
      
    $a (0:82-322.6) $2 cze
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0086221 $a Damijo, Alena, $d 1979- $4 aut
    245
    10
    $a Mé anglické sezony, aneb, Fucktografická ročenka / $c Alena Damijo ; obálku na základě fotografie z autorčina archivu zhotovil Emi Křižka
    246
    30
    $a Fucktografická ročenka
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Ikar, $c 2018
    264
    -3
    $a Banská Bystrica : $b TBB, a. s.
    300
      
    $a 197 stran ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obálka s barevnou ilustrací, s dvoubarevným textem a s nakladatelskou značkou (i na hřbetu). - Bílá vazba s modrým textem a s nakladatelskou značkou (i na hřbetu). - Na přední záložce anotace knihy, na zadní stručná biografie a bibliografie autorky. - Patitul. - Nakladatelská značka na titulním listu. - Věnování. - Úvod. - Fejetony. - Obsah. - Ukázka z textu na zadní straně obálky. - Přebal.
    520
      
    $a Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné - učitelské, které sleduje běh školního roku. $b Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu atd. Nejkratší je závěrečný oddíl léto, protože to je tady taky nejkratší... Přestože jsou Mé anglické sezony, jak už název napovídá, trochu osobnější než Anglické listí, je i tady spousta informací o životě za Kanálem. A dočkáme se i Velkého britského kvízu, u něhož (pozorný) čtenář některé získané poznatky zužitkuje. Je to tedy i trochu interaktivní a s netradičním závěrem, nemluvě o tom, že je ještě v textu originální anglický recept! Nakladatelská anotace.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0086221 $a Damijo, Alena, $d 1979- $x bohemistka, učitelka angličtiny a prozaička $2 czenas
    650
    09
    $a Czech women $z England $y 21st century $2 eczenas
    650
    09
    $a au-pair $z England $y 21st century $2 eczenas
    650
    09
    $a everyday life $z England $y 21st century $2 eczenas
    651
    -9
    $a London (England) $2 eczenas
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000032 $a česká literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000363 $a autobiografická próza
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000058 $a fejetony
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*017431 $a Češky
    653
    1-
    $a au-pair
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*017095 $a každodenní život
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000602 $a Londýn
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000505 $a Anglie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*013694 $a stol. 21.
    655
    -9
    $a Czech prose $2 eczenas
    655
    -9
    $a autobiographical prose $2 eczenas
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0069716 $a Křižka, Emil, $d 1973- $4 bjd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0035071 $a Ikar (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0068313 $a Tlačiareň BB (tiskárna) $4 prt
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.