Počet záznamů: 1  

Mácha a Březina

  1. SYS110961
    LBL
      
    01314nam^a22003493i^4500
    003
      
    CZ^PrSKC
    005
      
    20231120133832.1
    008
      
    180312s1936^^^^xr-^^^^f^^^^^^|||^|^cze^d
    020
      
    $q (Vázáno)
    040
      
    $a ABB085 $b cze $e rda $d ABE336 $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a -024.83
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0081362 $a Fraenkl, Pavel, $d 1904-1985 $4 aut $4 dto $4 ins
    245
    10
    $a Mácha a Březina : $b dvě kapitoly ze studie o Karlu Hynku Máchovi / $c Pavel Fraenkl
    246
    10
    $a Dvě kapitoly ze studie o Karlu Hynku Máchovi
    264
    -1
    $a Brno : $b [nakladatel není známý], $c 1936
    264
    -3
    $b Pokorný a spol.
    300
      
    $a 28 stran ; $c 18,5 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Typografická obálka.
    580
      
    $a Separát z ročenky Chudým dětem, 48, 1936.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0000590 $a Mácha, Karel Hynek, $d 1810-1836 $x básník a prozaik $2 czenas
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0004300 $a Březina, Otokar, $d 1868-1929 $x učitel, básník, esejista, prozaik a myslitel $2 czenas
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*007254 $a čeští básníci
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*007814 $a separát
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0037777 $a Pokorný a spol. (Brno) $4 prt
    787
    08
    $i Separát z: $t Chudým dětem
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. Holman-Březina 71: Knihovna Petra Holmana. - Vázaný výtisk. - Hnědá celoplátěná převazba zdobená zlaceným tlačením a tiskem na hřbetě. - Oranžová horní ořízka. - Na vakátu ručně psaná dedikace autora s podpisem a datací listopad 1936 (jméno dedikanta nečitelné). - Ruční vpisky tužkou. - Zachovalý výtisk s vevázanou původní obálkou.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.