Počet záznamů: 1  

Ivan Krasko a Otokar Březina

  1. SYS116398
    LBL
      
    ^^^^^nam--2200000-i-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20231103104109.9
    008
      
    231030s1979----xo-----e------------slo--
    020
      
    $q (Volné listy)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $e rda $9 2
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo $c SK
    080
      
    $a 821.162.4-1
    080
      
    $a 821.162.3-1
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0034785 $a Zambor, Ján, $d 1947- $4 aut
    245
    10
    $a Ivan Krasko a Otokar Březina / $c Ján Zambor
    264
    -1
    $a Bratislava : $b Slovenský spisovateľ, $c 1979
    264
    -3
    $a Trnava : $b Polygrafické závody, n.p., Bratislava
    300
      
    $a Strana 118-123 ; $c 22 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Separát.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000205 $a slovenská poezie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000114 $a česká poezie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*004591 $a básnické dílo
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*001530 $a konfrontace
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*021847 $a Krasko I.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*005209 $a Březina O.
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000167 $a studie
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0054996 $a Slovenský spisovateľ (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0097531 $a Polygrafické závody, n. p. (tiskárna) $4 prt
    787
    0-
    $i Separát z: $t Slovenské pohľady, roč. 95, č. 3, 1979
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. Holman-Březina 469: Knihovna Petra Holmana. - Volně přiložena přední a zadní strana zdobené barevné obálky periodika Slovenské pohľady, roč. 95, č. 3, 1979. - Na přední straně obálky ruční vpisek Petra Holmana: "Zambor: Krasko a Březina". - Volně přiložena záložka a obsah č. 3.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.