Počet záznamů: 1  

Pan Bergeret v Paříži

  1. AFB 0379
    France, Anatole, 1844-1924

    Pan Bergeret v Paříži : historie našich dnů 4 / Anatole France ; [přeložila Staša Jílovská ; v úpravě A. Chlebečka]. -- V Praze : nakladatel Fr. Borový, 1926. -- (tiskem Edv. Leschingra). -- 232, [11] s. : il. -- (Pantheon : vzorná vydání spisovatelů domácích i cizích / redigují Eduard Bass a Dr. Jan V. Sedlák ; kniha 14.) (Spisy Anatola France / pořádá Eduard Bass ; svazek IV). -- Zdobená obálka s ediční značkou. - Na vakátě ediční značka. - Patitul. - Dvoubarevný titulní list s ilustrací. - Poznámky. - Edice. - Edice Pantheon s nakladatelskými údaji. - Na zadní straně obálky ediční upoutávky. -- Obsahuje: Cyklus Historie našich dnů obsahuje: Pod jilmem ; Proutěná pann ; ametystový prsten ; Pan Bergeret v Paříži. -- Další variantní název: Historie našich dnů 4. -- ISBN : brož.
    Chlebeček, Antonín, 1889-. Jílovská, Staša, 1898-1955. Fr. Borový (nakladatelství a knihkupectví). Edvard Leschinger (firma)

    francouzská literatura * próza * překlad * román * historický román
    821.133.1. 82-3. =030. 82-31. 82-311.6

    U sign. AFB 0379 původní zdobená obálka (autor neuveden ani v kartě archivu FB, A. Chlebeček?) s ediční značkou - typizovaná obálka (opakuje se v jiných barevných variacích u dalších svazků). - Na vakátě ediční značka (A. Chlebeček - neuvedeno) a razítko Archiv Fr. Borový č. P 1003. - Na vakátě edice. - Patitul. - Dvoubarevný titulní list (černo-hnědý) s ilustrací v hnědé barvě (A. Chlebeček - neuvedeno). - Poznámky. - Edice. - Opakující se ediční značka Pantheon s nakladatelskými údaji. - Na zadní straně obálky ediční upoutávka. - V kartě archivu FB uvedeno ještě, že je to 1. vydání a cena za brožovaný a vázaný výtisk. - Papírová obálka poškozena v místech přesahující blok knihy.
    Kniha vyšla jako IV. svazek Histoire Contemporaine (Historie našich dnů) vycházející v letech 1896-1901.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.